Algemene voorwaarden

Welkom bij CryptoInsight.nl. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u de website gebruikt.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's, video's en grafische elementen, is eigendom van CryptoInsight.nl en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

Gebruiksbeperkingen

U stemt ermee in deze website niet te gebruiken voor onwettige of ongeoorloofde doeleinden, of op een manier die inbreuk maakt op de rechten van anderen. Het is niet toegestaan om de website te wijzigen, kopiƫren, distribueren, overdragen, vertalen, reproduceren, uitzenden, uitvoeren, tentoonstellen, verkopen of exploiteren.

Aansprakelijkheid

CryptoInsight.nl is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website. We zijn ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar we mogelijk linken.

Wijzigingen in de voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren op updates.

Toepasselijk recht

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geĆÆnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via contact@cryptoinsight.nl.

Laatst bijgewerkt: 13 maart 2024

Contacteer ons

  • Rijperweg, Amsterdam, North Holland, 1011, Netherlands
  • contact@cryptoinsight.nl
  • +31299633436