Disclaimer

CryptoInsight.nl biedt geen financieel, beleggings- of handelsadvies. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Alle inhoud op deze website wordt verstrekt "zoals deze is" zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet.

Het gebruik van informatie op deze website is op eigen risico. CryptoInsight.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit het vertrouwen op de verstrekte informatie. Het is uw verantwoordelijkheid om zelfstandig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat u beslissingen neemt op basis van informatie op deze website.

CryptoInsight.nl is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website, inclusief maar niet beperkt tot verlies van geld, tijd, goodwill of winsten.

We behouden ons het recht voor om de informatie op deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze Disclaimer en stemt u ermee in om CryptoInsight.nl te vrijwaren van enige aansprakelijkheid met betrekking tot uw gebruik van de website.

Laatst bijgewerkt: 13 maart 2024

Contacteer ons

  • Rijperweg, Amsterdam, North Holland, 1011, Netherlands
  • contact@cryptoinsight.nl
  • +31299633436